Speciaal voor 2017 hebben we een overzicht gemaakt van de meest favoriete Eindeloos gerechtjes 2016! Vorige week werden de meest gekozen voorgerechtjes bekend gemaakt, deze week presenteren we de meest gekozen hoofdgerechtjes van 2016. Deze 3 toppers zullen dan ook zeker in 2017 op onze menukaart blijven staan. We beginnen met de nummer 3:

 

Nummer 3: Oosterse Kip

De naam verklapt al veel, malse stukjes gemarineerde kip met de onmisbare home-made satésaus. Om de Oosterse smaak compleet te maken serveren we de kip met knapperige seroendeng en natuurlijk kroepoek.

 

Nummer 2: Poelukse Spies

Ook de nummer 2 is een vleesgerechtje, de Poelukse Spies. Deze spies bestaat uit pittig gemarineerde varkenshaas medaillons. Hij wordt geserveerd met een zoetzure saus, waardoor er een ware smaaksensatie ontstaat. Niet voor niets staat dit gerechtje al jaren op onze kaart. Net niet op nummer 1, maar desalniettemin een echte blijver op onze menukaart.

 

Nummer 1: Biefstukje van de Haas

Ja hoor, ook de nummer 1 is een vleesgerechtje, en wat voor één. Een klassieker, maar dan uiteraard met onze eigen eindeloze twist. Een heerlijk mals stukje biefstuk. Wat hem extra smaakvol maakt is de chorizosaus. Een pittig sausje, gemaakt van het pittige Spaanse worstje. Een pittig biefstukje van de haas dus. En nog steeds onmisbaar op onze kaart.

Uiteraard hebben we ook heerlijke vis- en vegetarische gerechtjes. Hopelijk staat er volgend jaar één van in de Top 3 2017.

Volgende week maken wij de TOP 3 EINDELOZE DESSERTS 2016 bekend!