Speciaal voor 2017 hebben we een overzicht gemaakt van de meest favoriete Eindeloos gerechtjes van 2016! Deze week presenteren we de meest gekozen voorgerechtjes van 2016. Deze 3 toppers zullen dan ook zeker in 2017 op onze menukaart blijven staan! We beginnen met de nummer 3:

Nummer 3: Champignonragout

Toch wel de verrassing van 2016, op nummer 3 van de voorgerechtjes onze champignonragout. Uiteraard gemaakt van verse champignons en een scheutje “geheim van de chef”. We serveren de ragout in een tortilla en bakken deze in de oven, waardoor de tortilla lekker krokant wordt. Een heerlijke combinatie met de zachte champignonragout!

 

 

Nummer 2: Carpaccio

Carpaccio is een echte klassieker en nog steeds onmisbaar op onze menukaart. Traditioneel dungesneden ossenhaas, extra op smaak gemaakt met pittige rucola enparmezaanse kaas. Wat onze carpaccio zo onweerstaanbaar maakt, zijn de niet één, maar wel twee verschillende unieke huisgemaakte pesto dressings. Deze carpaccio is niet te groot, dus bestel hem gerust twee keer!

 

 

Nummer 1: Tijgergarnalen

En dan onze topper, de enige echte nummer 1, de tijgergarnalen! Wij bereiden onze tijgergarnalen met een frisse dressing van sinaasappel, grapefruit en citroen. De tijgergarnalen worden geserveerd met avocado en een chipje van zoete aardappel. De kunst is om bij iedere hap een stukje van alle ingrediënten te nemen om de totale smaaksensatie van stevig, zoet, fris, romig en knapperig te beleven!

 

 

Volgende week presenteren we onze “TOP 3 Hoofdgerechtjes 2016”!